Tur til Israel

18.-27. april, arrangerer DELK-Østfold tur til Israel.

18.– 27. april 2018

Turarrangør: Caravelle Tours AS v/Lasse Bakke, mail: lasse@caravelle-tours.no   tlf. / SMS: 90754361

Reiseledere:

Reidun Bugge og Boe Johannes Hermansen

Reidun har besøkt Israel over 100 ganger.

Hun har reiselederkurs for Israel, Jordan, Latvia og Polen og er godt kjent med mangt, mye og mange.

Israeltur Reidun Israeltur BoJo

Dag-til-dag-program

Onsdag   18. april:     Reisedag, Gardermoen – Ben Gurion Airport, Tel Aviv – Jerusalem.

Torsdag  19. april:      Oljeberget, Kedrondalen, Bethesda, Via Dolorosa, Gravkirken, Vestmuren.

Fredag     20. april:    Yad Vashem/Holocaust-sentret. Jeriko.

Det er shabbatskveld, alt er stengt i Vest-Jerusalem, og vi beser oss litt i gamlebyen på kvelden. Vi spiser middag på arabisk restaurant.

Lørdag     21. april:    Shabbat. Caspari Center, Gravhagen. Tower. Shopping i Old City. Ben Yehuda på kvelden.

Søndag     22. april:   Dødehavsområdet: Masada, Ein Gedi, Qumran, Bading for de som ønsker det.

Mandag    23. april:    Jordandalen, Gan Hashlosha/Sachne, Genesaret/Galilea, Tiberias.

Tirsdag     24. april:  Golan, saligprisningenes berg, Kapernaum, Båttur på Genesaretsjøen. Kveldstur til Safed.

Onsdag    25. april:    Nasaret / Nasaret village, Karmel, Druserne, Haifa, Cæsarea, Natanya.

Torsdag    26. april:   Fridag i Natanya. Jaffa for de som vil på kvelden.

Fredag      27. april:    Hjemreise.

(Forbehold om nødvendige justeringer)

Israeltur middag

Pris: Turen koster kr. 22.000,-. Inkludert er da: Flyreisen tur/retur, hoteller/overnatting med frokost og middag, inngangsbilletter til alle steder/utflukter nevnt i programmet. Tillegg for de som ønsker enkeltrom: Kr. 2.000,-.

Påmelding gjøres til Reidun på vedlagte slipp så snart som mulig. Vi har 20 flyseter, så ikke vent for lenge!

Vi skal ha et par samlinger/informasjonsmøter før vi reiser, så merk deg følgede datoer:

1. Mand. 30/10-17 kl. 18.00 Første samling for reisende og alle interesserte.
  2. Mand. 07/03-18 kl. 19.00 Siste samling for de reisende i Missingmyra bedehus

Påmelding og spørsmål rettes til:

Reidun, telefon / SMS: 95526535, eller på mail: ringdbu@gmail.com

Boe Johannes, tlf / SMS 99612822eller på mail: bojohermansen@gmail.com

Sions berg

Ellers:

Vi skal bo på St. George Hotel i Jerusalem, Eden Hotel i Tiberias og Park Hotel i Natanya. Du kan gjerne google disse om du har lyst.

Husk å sjekke passet ditt, – det skal være gyldig 6 måneder etter hjemkomst.

Husk å sjekke at reiseforsikringen din er i orden og gjelder for Midt-Østen

Harpebroen i Jerusalem

Israel er et fantastisk land som alle bør unne seg å besøke minst en gang i livet. Til tross for en vanskelig politisk situasjon, er Israel fremgangsrikt på alle områder. Som turist vil du føle deg sikker og komfortabel.

Landet er et eldorado for historikere, arkeologer, ornitologer, teknikere, klimaforskere, agrikulturinteresserte, kunstnere. Her kan man lytte og lære.

Her kan du møte utrolig mange religioner, kulturer og folkegrupper,  Her nevnes noen: Jøder, arabere, ulike kristne samfunn, verdens bahaisenter, beduiner, drusere, tsjerkesere, domarifolket. Jøder fra 112 forskjellige land er kommet til lsrael med sine ulike «ryggsekker» og erfaringer.

Her går vi bokstavelig på både historisk og hellig grunn. Ta gjerne med deg en bibel på turen, vi vil stanse ved en del steder der viktige hendelser fra bibelhistorien fant sted.

Vi kan love deg en spennende, mangesidig og rik turopplevelse.

Israeltur Be for

OPPGI VED PÅMELDING:

Navn 1:

Navn 2:

Dobbeltrom/enketrom:

Adresse:

Telefonnummer 1:

Passnummer 1:

Personnummer 1:

E-post 1:

Telefonnummer 2:

Passnummer 2:

Personnummer 2:

E-post 2:

Spesielle hensyn, sykdommer, allergier etc:

Navn og data du oppgir her, må stemme overens med navn og data i passet ditt.