Gudstjeneste i det fri

DELK Østfold menighet la gudstjenesten søndag 6. september til speiderstedet Skogtunet ved Ørmen i Fredrikstad kommune, i strålende høstvær.

Under friluftsgudstjenesten talte Haavard Kirkeng over dagens tekst, om Jesu besøk hos Marta og Maria. Han poengterte viktigheten av å prioritere rett og søke Guds rike først. Kirkeng var også organist. Boe Johannes Hermansen forrettet. Tekstlesere var Gunn Randi Hermansen og Emma Marie Kirkeng.

DSC_7007-2

Det var utdeling av bibler til 10-åringene Karen-Louise Kirkeng og Jorunn Helene Hermansen. Bjørnar Hermansen fikk seksårsbok og Adrian, Elias og Ivar Sundstrøm fikk hver sin barnebok.

DSC_7000-2

I etterkant av gudstjenesten var det grilling, leker og sosialt samvær. Bildene forteller mer enn mange ord.

DSC_7018-2

????????????????????????????????????